SolSisterz

Benieuwd naar de sfeer tijdens onze retraites? Op deze pagina vind je sfeerbeelden, impressies en ervaringen van deelnemers.

Herfst

Ervaringen deelnemers:

” Jullie stralen zoveel rust en positiviteit uit. Dat is heel fijn voor de sfeer, is aanstekelijk en maakt jullie benaderbaar.”

“Prettig dat de insteek niet zwaar was, er was ook ruimte voor luchtigheid en lachen.”

Winter

Ervaringen deelnemers:

“Het was een prachtig weekend vol verbintenissen. Ik merkte dat er ontzettend veel liefde van jullie inzat. Dankjewel daarvoor.”

“Ik vond het een fijn warm bad waar ik verzorgd werd en waar veel aandacht was om me op mijn eigen proces te richten.”

Lente

Ervaringen deelnemers:

“Voor het eerst in mijn leven dat ik ergens zo van kon genieten en durfde”

Zomer

Ervaringen deelnemers:

 

“Ik ben na thuiskomst als een blok in slaap gevallen!”

SolSisterz
SolSisterzKim en Mirjam

SolSisterz

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisterz staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend uit dezelfde zielsfamilie komen