Kerstspecial

Cacao en Klank
Een hartverwarmende avond waarin we je meenemen in de wereld van klank. Gun jezelf een moment van thuiskomen in jezelf, rust en ontspanning. Deze avond ondersteund jou om de kerstperiode vanuit een puur zijn te beleven.

We starten de avond in verbinding met de heilzame werking van cacao. Het drinken van cacao verbind je op een liefdevolle manier met jezelf. Daardoor kun je de avond op een dieper niveau ervaren. Vanuit deze staat van zijn nemen we uitgebreid de tijd om een houding te vinden waarin jij volledig ontvankelijk en geborgen kan starten aan de klankmeditatie.

Maak je klaar voor een avond vol:

Verzachting, luisteren, voelen en genieten.

🗓️Datum: 23 december 2022
🕣Tijden: 19:30 – 21:30 uur
🏠Locatie: Yogastudio Solina
✨Investering : €35,-

Stillness

Mocht je vragen hebben of je op willen geven, dan kan dit via onderstaand formulier:

Ik wil mij inschrijven voor:

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bedankt voor je bericht, hij is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
SolSisters
SolSistersKim en Mirjam

SolSisters

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisters staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
🌞De zon, de belangrijkste bron van leven
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend uit dezelfde zielsfamilie komen