Release

Let op: deze retraite zit vol, via onderstaand formulier kun je jezelf wel op de wachtlijst laten plaatsen. We nemen dan contact met je op als er een plekje is vrijgekomen.
Op de zomer volgt de herfst, een periode van afpellen, loslaten en rustig aan weer meer naar binnen keren. Na een periode van volle actie, bewegen we ons naar een rustiger tempo en introspectie. Om dit proces te ondersteunen en in volle intentie te beleven, komen we op 30 oktober samen op Oetdoor. Ben jij er klaar voor om je hart te openen en liefdevol afscheid te nemen?

Wat gaan we doen?
Tijdens deze dag dompelen we ons helemaal onder in herfstsferen. Alles staat in het teken van dankbaarheid, loslaten en naar binnen keren.
We starten de dag met vuur, cacao en yoga. Allen gericht op het (weer) in contact komen en zijn met jezelf en de wereld om je heen. Vanuit deze liefdevolle houding werken we verder op de thema’s die centraal staan in de herfst waarbij we bewust en krachtig afscheid nemen van de afgelopen periode. De herfst is een periode van opruimen zodat we ons in de winter weer kunnen voeden.

Waarom doen we dit?

Wij geloven en ervaren de kracht van het leven met de seizoenen. Alhoewel we weten, zien en misschien zelfs voelen dat de natuur om ons heen een bepaalde cyclus doorloopt in de seizoenen, zijn we dit als mens veelal verleerd. Zonde! Want wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel kracht schuilt in het volgen van dit ritme. Niet voor niets bloeien de meeste bloemen in de lente en zomer om vervolgens weer tot de aarde terug te keren en zich diep onder de aarde verder te wortelen. In onze snelle en actieve maatschappij zijn we snel geneigd om altijd vanuit een lente/zomer vibe te fungeren. Daarmee vragen we ons lichaam iets te doen waar het eigenlijk niet voor gemaakt is waardoor we onze levensbronnen uitputten. Dit leidt vervolgens tot onrust en disbalans. We nodigen je uit om met ons de seizoenen te beleven en de kracht hiervan te ervaren. Zodat ook jij, de weg naar en de kracht van jouw eigen natuur weer vind <3

🗓️Datum: 30 oktober 2022
🕣Tijden: 14:00 – 22:00 uur
🏠Locatie: Oetdoor
✨Investering : €88,- (dit is inclusief snacks, thee en soep met brood)

Ik wil mij inschrijven voor:

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bedankt voor je bericht, hij is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
SolSisters
SolSistersKim en Mirjam

SolSisters

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisters staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
🌞De zon, de belangrijkste bron van leven
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend uit dezelfde zielsfamilie komen