Leven met de seizoenen

Wij ervaren en geloven in de kracht van het leven met de seizoenen. Alhoewel we weten, zien en misschien zelfs voelen dat de natuur om ons heen een bepaalde cyclus doorloopt in de seizoenen, zijn we dit als mens veelal verleerd. Zonde! Want wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel kracht schuilt in het volgen van dit ritme. Niet voor niets bloeien de meeste bloemen in de lente en zomer om vervolgens weer tot de aarde terug te keren en zich diep onder de aarde verder te wortelen. In onze snelle en actieve maatschappij zijn we snel geneigd om altijd vanuit een lente/zomer vibe te fungeren. Daarmee vragen we ons lichaam iets te doen waar het eigenlijk niet voor gemaakt is waardoor we onze levensbronnen uitputten. Dit leidt vervolgens tot onrust en disbalans. We nodigen je uit om met ons de seizoenen te beleven en de kracht hiervan te ervaren. Zodat ook jij, de weg naar en de kracht van jouw eigen natuur weer vind!

Release
30 oktober
Ben jij er klaar voor om je hart te openen en liefdevol afscheid te nemen?

Lees meer
Stillness

Stillness
16 december
Beleef een avond vol verbinding, ontspanning en op een diepe laag thuiskomen.

Lees meer

Kerstspecial
23 december
Een hartverwarmende avond waarin we je meenemen in de wereld van klank.

Lees meer

Impressie
Benieuwd naar de sfeer tijdens onze retraites/activiteiten? Op deze pagina vind je sfeerbeelden, impressies en ervaringen van deelnemers.

Lees meer

SolSisters

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisters staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
🌞De zon, de belangrijkste bron van leven
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend, uit dezelfde zielsfamilie komen

Volg ons op Instagram