Stillness

Door je te verbinden met de cyclus van de natuur geef jij jezelf de kans om te leven vanuit overvloed, liefde en flow. We nemen je graag mee in deze cyclus zodat je deze kracht kunt ervaren vanuit verbinding en ondersteuning.

Stillness richt zich op de winterperiode. De winter is een koude, donkere periode die je uitnodigt om naar binnen te keren, letterlijk en figuurlijk. Het is een periode van naar binnen kijken, thuiskomen en diepe connectie.

Tijdens deze avond nodigen we je uit om je te verbinden met de energie van de winter. Deze avond draait om het landen en thuiskomen in je eigen lijf. Een plek die altijd in jou aanwezig is en die niet kan wachten om je (weer) te ontmoeten. Door middel van yoga, meditatie en verdiepende opdrachten maken we contact met deze onuitputtelijke bron van energie, inzicht en liefde.

Je verlaat deze avond in een heerlijke cocon, in verbinding en met een vol hart!

🗓️Datum: 16 december 2022
🗓️Datum: 3 februari 2023
🕣Tijden: 19:30 – 22:00 uur
🏠Locatie: Yogastudio Solina
✨Investering : €35,-

Stillness
Stillness
Ik wil mij inschrijven voor:

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Bedankt voor je bericht, hij is verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
SolSisters
SolSistersKim en Mirjam

SolSisters

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisters staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
🌞De zon, de belangrijkste bron van leven
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend uit dezelfde zielsfamilie komen