Summer Gathering

Samen zijn, verbinden en genieten.

Stel je voor, in de ochtend komen jullie aan op het geweldige terrein van Oetdoor. De zomerlucht hangt nog om je heen en de natuur nodigt je uit om buiten te zijn en blijven. Je loopt via een pad vol houtsnippers naar de Grilhut, buiten brandt het kampvuur verwelkomend. In verbinding genieten we samen van de oogst in de zomer.

Op 6 augustus dompelen we ons samen onder in de energie van de nazomer. We voelen de behoefte om dit samen met gezinnen te doen. We willen die ochtend de tijd nemen om een vuurtje te stoken, stil te staan bij de zegeningen van het eerste half jaar en vooral gezellig samen zijn. We zullen voor het e.e.a. aan materiaal zorgen, als iedereen wat lekkers meeneemt is het feestje compleet.

We vinden het leuk als het voor iedereen haalbaar is maar dat we de kosten er wel uit halen. Vanzelfsprekend ben je welkom met en zonder partner/kinderen.

Laat je even weten met hoeveel personen je komt?
We horen het graag voor 1 aug. zodat we voldoende tijd hebben om alles te regelen.

Een korte samenvatting, wat kun je verwachten?
🔥 Vuur en verbinding
🎨 Creatief met de natuur
📔 Intentioneel werk

🕣Wanneer:
6 augustus 2022
10:00-14:00 uur

🏠Locatie:
Locatie: Oetdoor, Haarlo

✨Investering:
Vrije bijdrage vanaf €5,- per persoon (incl. Thee)

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor Summer Gathering. Bij de prijs inbegrepen:
– Alle activiteiten en materialen
– Thee en ranja

Graag vermelden met hoeveel je komt!

Afmeldingen die binnen een week tot deelname worden gedaan, moeten wij helaas in rekening brengen. Het is wel mogelijk om je toegang over te dragen aan een ander, wij horen het dan graag.

SolSisterz
SolSisterzKim en Mirjam

SolSisterz

Onze verbinding begon, inmiddels al meer dan 7 jaar geleden, op de stoep bij de zwangerschapsyoga waar we elkaar eerst nog wat onwennig aankeken. Allebei nog in onze eigen wereld besefte we ons op dat moment nog niet wat deze verbinding allemaal teweeg zou gaan brengen. In de afgelopen 7 jaar zijn we getuige geweest van zoveel mooie transformaties bij/met elkaar en nu ook bij de deelnemers die we mogen verwelkomen ❤

Onze momenten kunnen rauw en ontzettend diep zijn maar we kunnen ook ontiegelijk hard lachen om de kleinste dingen. In de ogen van Kim is altijd verwondering te vinden, in de ogen van Mirjam altijd zachtheid.

We zijn zó gelijk en toch zó verschillend maar wat we altijd delen is de passie voor het “werk” wat we samen doen en hoe intens we daar samen van kunnen genieten.

We zijn niet bang de spiegel op te houden, liefde te verspreiden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dat gebeurd tussen ons maar ook met onze deelnemers en wat zijn we daar dankbaar voor!

✨Solsisterz staat voor✨
🔥Onze verbinding, dieper dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden
👩🏼‍🤝‍👩🏻Zussen, omdat we zo gelijk en toch zo verschillend uit dezelfde zielsfamilie komen

Boek hier snel een

gratis proefles