Loading...

Your Journey

Your Journey

Ben je op zoek naar een diepere begeleiding dan tijdens de yogales? Een manier om de wijsheden uit de yoga ook in het dagelijkse leven te integreren?
Ben je er klaar voor om jouw reis te maken naar:

  • Meer rust in je hoofd
  • Harmonie en balans in je lijf
  • In contact zijn met je lichaam en ziel

Wil je deze reis samen met mij, in volledige veiligheid, bewandelen? Wil je verkennen hoe yoga, ontspanning en helende meditaties je daarbij kunnen helpen?

Hoe ziet Your Journey eruit?
Ik bied jou mijn veilige ruimte waarin jij volledig mag zijn wie je bent. Vanuit deze veiligheid gaan we op zoek naar de kalmte en harmonie in jezelf. Je bent uniek, dat mag je in volle liefde omarmen <3 .

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij Your Journey om jouw reis. Ik zet mijn tools, vaardigheden en ruimte in om jou op weg te helpen in jouw reis naar innerlijke rust. Tijdens jouw reis is er alle ruimte voor verhelderende gesprekken, vragen en verdieping.

Your Journey kan zowel live als online, hierover maken we samen afspraken.

Voel jij een JA?!
Wees je ervan bewust dat je deze reis volledig met jezelf aan gaat. Wees bereid om op een diep niveau te voelen en naar jezelf te kijken. Ik bied jou de veiligheid en mogelijkheden, jij bewandeld vanuit die veiligheid je eigen pad.

Your Journey kent 3 variaties:

Starting Your Journey
We besteden +- 90 minuten om je op weg te helpen op jouw pad naar kalmte en harmonie. Met behulp van yoga, meditaties en ontspanning zoeken we de verdieping op.
Investering: €44,–

Getting to know Your Journey
We plannen 3 afspraken van +- 90 minuten waarin we middels yoga, meditatie en ademwerk de ontspanning in je lichaam weer opzoeken. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en verdieping.
Investering: €111,–

Embracing Your Journey
We nemen 3 maanden de tijd om elke week samen te komen. Wederom vormen yoga, meditatie en ademwerk de basis van dit pakket. We nemen de tijd om datgene op te zoeken wat je nodig hebt om jouw reis te bewandelen. Tijdens deze reis blijf ik aan je zijde en is er ruimte om je vragen te stellen en samen te sparren over hetgeen je tegenkomt in je leven, lijf en/of hoofd.
Investering: €480,–