Loading...

Over

Yogastudio Solina

Yogastudio Solina is met liefde en passie opgezet. Ik doe er alles aan om jouw bezoek aan de studio zo ontspannen mogelijk te maken. Ik vind verbinding en warmte erg belangrijk, zowel op de mat als naast de mat.

“De houding van dankbaarheid is de hoogste yoga”

– Yogi Bhajan –

WELKOM BIJ

De Studio

Via onderstaande beelden kun je alvast kennis maken met de sfeer en stijl van yogastudio Solina. Natuurlijk ben je van harte welkom om live sfeer te komen proeven van de ruimte en het aanbod. De eerste proefles is altijd gratis!

 

Kim Kok-Twehues
Kim Kok-TwehuesGecertificeerd yoga docent

Welkom bij Yogastudio Solina!

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen, hier deel ik mijn grote passie, yoga.

Vanaf dat ik een klein meisje ben voel ik dat ik hier ben om mensen te ondersteunen.

Nu weet ik hoe. Met yoga en meditatie. 9 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met zwangerschapsyoga. Nadat ik 5 jaar geleden met de yoga opleiding ben begonnen, is het mijn “Way of life” geworden. Ik ervaar meer rust en balans. Ik ben gelukkiger en meer tevreden.

Mijn missie is om jou dat ook te geven, te laten ervaren. In mijn yoga lessen streef ik niet naar perfecte houdingen. Maar naar de weg ernaartoe. Net als in het leven,

“Het gaat om de weg die we bewandelen en niet om het einde.”


In de studio geef ik liefdevolle aandacht om jou weer in contact te laten brengen met jezelf. Body, mind en soul weer samen te brengen.


Yoga heeft mij en geeft mij nog steeds heel veel. En dat wil ik aan anderen doorgeven. Ik kijk er enorm naar uit om (nieuwe) mensen te mogen verwelkomen in de studio.


Een studio waar je mag komen kennis maken met jezelf.


Een studio waar je even helemaal niks hoeft, behalve te ontspannen en te genieten van jou eigen moment van rust.

Naast het fysieke deel van Yoga vind ik het ook belangrijk om je iets mee te geven over de Yogafilosofie. Maar dan wel op een nuchtere manier.

Boek hier snel een

gratis proefles