Welkom bij Yogastudio Solina

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met zwangerschapsyoga. Nadat ik in 2019 met de yoga opleiding ben begonnen, is het mijn “Way of life” geworden. Wat ik heb geleerd is om in balans te komen en thuis te komen in mijzelf en zo mijn lijf beter te voelen. Ik ervaar meer rust, ontspanning, tevredenheid en leef meer in een bewuster zijn.

Mijn missie is om jou dat ook te geven, te laten ervaren. In mijn yoga lessen streef ik niet naar perfecte houdingen. Maar naar de weg ernaartoe. Net als in het leven.
“Het gaat om de weg die we bewandelen en niet om het einde.”
In de studio geef ik liefdevolle aandacht om jou weer in contact te laten brengen met jezelf.
Body, mind en soul weer samen te brengen.
Deze ´Way of life` geeft mij nog steeds heel veel. En dat wil ik aan anderen doorgeven.
Ik kijk er enorm naar uit om (nieuwe) mensen te mogen verwelkomen in de studio.
Een studio waar je mag kennis maken met jezelf en je pure zijn.

Het gevoel dat yoga Mij geeft, is tegelijkertijd mijn doel tijdens lessen voor jou.

Waarom?
Omdat ik geloof in de kracht en liefde van yoga. Ik merk dat meer mensen in deze hectische tijd, meer kunnen profiteren van de heilzame krachten van yoga. In mijn lessen wil ik je uitnodigen om de aandacht te verleggen van het drukke dagelijkse moeten naar de rust en kracht van jou innerlijke zijn.

Want als je, je aandacht naar binnen keert, voel je hoe het echt met je gaat en hoe je beetje bij beetje kan loslaten om zo steeds meer in je eigen kracht terug te komen.
Want deze kracht zit in ons allemaal!

Door deze waarom vraag aan mijzelf te stellen, kom ik uit bij mijn hart, mijn diepste verlangen wat ik als klein meisje al voelde. Mensen ondersteunen vanuit een diepe, diepe liefde en de wereld een klein beetje mooier te maken!

Maar ook ik blijf altijd een leerling.
– De leraar is degene die het meeste leert van zijn lessen, en de ware leraar is de leerling-

Ik zie jou graag in mijn studio

liefs,
Kim

Kim Kok-Twehues
Gecertificeerd Yogadocent,
Ceremonieel begeleider en AromaTouch Techniek.


Yogastudio Solina

Via onderstaande beelden kun je alvast kennis maken met de sfeer en stijl van yogastudio Solina.
Natuurlijk ben je van harte welkom om live sfeer te komen proeven van de ruimte en het aanbod.
De eerste proefles is altijd gratis!


Andere docenten

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Elena Wijnberg en ik woon in Doetinchem, samen met man, kinderen en hond. Ik word gelukkig van boswandelingen met ons gezin, mijn tuin, ongestoord een boek kunnen lezen en natuurlijk yoga. Zo’n 12 jaar geleden kwam yoga op mijn pad en was het liefde op het eerste gezicht. Omdat ik andere mensen ook graag wilde begeleiden op hun yogapad heb ik uiteindelijk in 2018 mijn eerste docentopleiding gevolgd.

Hoewel yoga, als leefstijl en bewegingsvorm, voor iedereen heilzaam kan zijn, heb ik gemerkt dat het ook heel waardevol is bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Daarom heb ik mij vorig jaar middels een opleiding van Sarah Ball gespecialiseerd in yoga voor trauma, burn-out en depressie. Ik hoop dat mijn yogalessen een veilige haven vormen voor ieder die ernaar verlangt om dieper tot rust te komen.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten op de mat!


Even voorstellen…

Ik ben Miko, 38 jaar en woon in Doetinchem. Naast mijn liefde voor dieren, heb ik een grote passie voor yoga.

Yoga betekent voor mij thuiskomen bij mezelf. Even weg uit deze hectische wereld waarin er zo veel verwachtingen zijn. Door yoga kan ik dit even loslaten, waardoor mijn lichaam en geest weer met elkaar in verbinding komen en ik weer helemaal kan ZIJN. Omdat ik er van overtuigd ben dat er meer mensen zijn die hier behoefte aan hebben, heb ik ervoor gekozen om een yoga opleiding te gaan volgen. Hierdoor kan ik mijn passie voor yoga delen met iedereen die hier behoefte aan heeft en zo de wereld een beetje mooier maken.

Ik geef traditionele Hatha yoga. In mijn lessen ligt de focus op ademhaling, kracht en balans. Wat ik heel belangrijk vind is dat je je op je gemak voelt, je je lijf weer gaat voelen en dat je uiteindelijk volledig ontspannen je yoga mat weer verlaat. Om een extra diepe staat van ontspanning te bereiken maak ik gebruik van klankschalen tijdens de eindontspanning.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen verwelkomen in de les!

Namasté.


Ruimte huren in Doetinchem?

Bij Yogastudio Solina kunt u een fijne praktijkruimte huren,( incl. entree met wc en keuken). De ruimte is een kleine intieme ruimte waar heel prettig en rustig gemasseerd kan worden. Maar ook uitnodigend is voor andere doeleinde zoals coaching.

Tarieven
€ 50,- per dagdeel (4 uur)
€ 100,- per dag
Meer dagen zijn mogelijk in overleg.
Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Boeken
Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden om bij ons in Doetinchem een praktijkruimte te huren.