Slow yoga

Slow Yoga is voor iedereen die een rustige les willen volgen. Deze les is ook zeer geschikt voor mensen die herstellende zijn van een blessure of operatie en 60 plussers!
Een hele ontspannende aangepaste Yogales

Slow Yoga hebben we het over de beheersing van het lichaam in combinatie met de adem. De manier waarop de adem zich in jouw lichaam uitdrukt, is een directe afspiegeling van jouw geest.

Slow Yoga is een les die bijdraagt aan het verminderen van stress en het loslaten van spanningen in lichaam en geest.

De Slow Yoga lessen van Studio Solina bestaan uit een variatie aan Yoga houdingen die zowel op kracht als flexibiliteit zijn gericht, gecombineerd met bewuste adembeheersing en ontspanningsoefeningen.
De lessen creƫren bewustwording van lichaam, adem en geest. Je leert hoe je fysieke en mentale stress kunt vrijgeven en werkt tegelijkertijd aan kracht en flexibiliteit. Tijdens de les worden de spanningen in het lichaam losgemaakt door het bewust sturen van de adem. Het richten van de aandacht op het ervaren van je lichaam en de ademstroom zorgt er bovendien voor dat de concentratie toeneemt, waardoor je meer innerlijke rust zult ervaren. Je zult merken dat de Yoga houdingen steeds gemakkelijker worden naarmate je lichaam en geest ontspannen.

De Slow Yoga van Studio Solina stimuleren een evenwichtige verbinding tussen Body, Mind & Soul via de adem. Hierdoor kun je niet alleen fysieke en mentale spanningen vrijgeven, tevens ontstaat de ruimte om jezelf ten diepste te ervaren.