Cacao & Yin (in the woods!)

De magie van Cacao en Yin ervaren, in een ontspannen sfeer, waarbij je in verbinding komt met je hart . Na een hartverwarmende Cacao meditatie ga je nog meer verdieping, verbinding en ontspanning ervaren door middel van Yin Yoga. Je mag thuiskomen bij jezelf, verzachten, voelen en genieten.

Wat kun je verwachten?
Een magische avond helemaal voor jezelf, met de volgende cadeautjes:
Cacao meditatie
Yin yoga hartopeners
Ontspanning / Hartsverbinding.

Kom genieten en opladen. Alleen, of samen met iemand die jou dierbaar is. Misschien wel leuk om deze avond aan iemand cadeau te doen!

Klein stukje geschiedenis.
CACAO, Chocolate for the soul and the heart.
CACAO brengt Gezondheid & Geluk.

Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon. Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

Tijdens een cacao meditatie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart en je hartenwensen.
100% pure, rauwe cacao is rijk aan mineralen, hoog in antioxidanten en bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen.

Vrijdag : 3 mei 2024
Tijd: 19:30 t/m 21:30
Waar: bachlaan 2a, Doetinchem, yogastudio Solina

Tarief: € 35,-
* wij zijn genoodzaakt om deze bijdrage in rekening te brengen als er binnen 48 uur wordt geannuleerd.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze magische avond via Momoyoga. Heb je hier nog geen account, dit is helemaal gratis.