Maan yoga

De maan staat voor vrouwelijke, krachtige energie.
Mooie Maanvrouw, wil jij je verdiepen in de mysterie en wijsheid van de maan in verbinding met jouw ware natuur? Wil jij meer leven vanuit flow met de fases van de maan en voelen, ervaren en begrijpen hoe het invloed heeft op onze binnenwereld. Ik neem je graag mee op reis.

‘Het ritme van de maan’.
We zijn als mens en als vrouw in het bijzonder verbonden met de fases van de maan. In onze maatschappij lijken wij dit contact wat verloren te zijn. We hebben aangeleerd gekregen te leven volgens de chronologische tijd waarbij de klok domineert. Emoties, gevoelens en hormonen werken niet met een klok maar met vloeiende en woeste golfbewegingen. Afstemmen met de maan is een manier om in contact te zijn met je binnenste, je kern en vanuit daar kun je voelen wat er in( en buiten) is.

‘Maanfases’.
De maan bestaat uit vier fases. Deze fases duren elk een week en in zijn geheel duurt de maancyclus 28 dagen. Tijdens de maan yoga worden we bewust van de invloed van de 4 Maan fases.
We gaan in op de energie van de maan die op dat moment er is. Elke maan heeft zijn eigen thema en kracht.

Wat je o.a. kunt verwachten:
Maan yoga, Nieuwe & Volle maan ceremonie en helende meditaties.

Investering: € 88,-
(incl. 2 maan yoga lessen 75 min, 2 maan ceremonies 90 min, thee en wat lekkers)

Wanneer:
Datum nog niet bekend


Houd mij op de hoogte

Via dit formulier wordt jij als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe datum is gepland voor deze special. Vanzelfsprekend is dit kosteloos en volledig vrijblijvend.