Huisregels

Om het voor iedereen zo duidelijk, fijn en vertrouwt te laten voelen. Zijn er enkele huisregels in onze studio.

Kom op tijd 
5 tot 10 min van te voren. Het is voor je medeyogi vervelend als je de studio in komt stormen als de les al begonnen is. Dat haalt hun uit hun concentratie. Maar ook voor jezelf is het fijn om je les niet gehaast te beginnen.


Optijd afmelden
Meld je 4 uur van te voren af. Anders telt de les mee.

Gebruik geen parfum
Kom schoon, fris en zonder parfum naar de les. Tijdens yoga vindt er een reiniging van je longen plaats, waarbij je de ademhaling en het reinigingsproces niet wilt verstoren door sterke geparfumeerde geuren.

Hot lessen
Voor in de hot yoga lessen graag een handoek mee.
Voor op de Yoga props(blok, bolster…)


Zet je telefoon/Smart Watch uit.
Je wilt tijdens de les niet afgeleid worden door je telefoon/smart watch. Zet daarom zowel het geluid als de trilfunctie van je telefoon/Smart watch uit of nog beter schakel hem helemaal uit. En laat je telefoon achter in de entree ruimte.

Inhaallessen
Als extra service kun je gebruik maken van een inhaalles. Als het in de lopende maand niet lukt om je lessen te plannen/volgen, mag je 1 les meenemen naar de opvolgende maand. Indien je een abonnement voor 2x per week hebt, mag je er twee meenemen. Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kun je een mailtje sturen naar administratie@yogastudiosolina.nl. In dat mailtje geef je aan wanneer je de les zou willen inhalen. Als dit mogelijk is ontvang je een bevestiging van inschrijving, vanaf dat moment is je inschrijving definitief. Een inhaalles kan eenmalig gepland worden, verzetten is daarna niet meer mogelijk.

Blote voeten.
Yoga doe je op blote voeten. Zo heb je gedurende de houdingen voldoende grip tussen je voeten en de mat, waardoor je niet uitglijdt.
Daarnaast kun je ook beter aarden op blote voeten.

Geef blessures aan.
Heb je een blessure, lichamelijke of geestelijke klachten? Geef dit dan altijd aan bij de yogadocent voordat de les begint. De docent kan hier dan tijdens de les rekening mee houden en je eventueel een aangepaste houding geven om zo het herstel van je blessures te bevorderen.

Houd rekening met elkaar
Zorg ervoor dat je anderen niet stoort als je de les binnenkomt, maar houd de aandacht bij jezelf. Doe zo rustig mogelijk, zodat je anderen niet stoort. Ga niet uitgebreid bijpraten met je medeyogi, maar bewaar dit voor na afloop van de les.

Respect.
En de laatste die ik misschien wel de meest belangrijkste vind: respect.
Behandel elkaar met respect en met aandacht. Kijk zonder te oordelen, maar met liefde en respect naar jezelf en naar de anderen. Laat iedereen zijn wie die is. đź–¤

Tot op de mat.

Liefs,
Kim

Vergelijkbare berichten