Kracht & liefde van Yoga

8 jaar geleden kwam ik in aanraking met zwangerschapsyoga. Na de geboorte van onze eerste dochter raakte ik nieuwsgierig naar yoga en ben ik Yoga les gaan volgen. Het was nogal een uitdaging. Zoveel wat je tegelijkertijd moest onthouden, zoveel gedachtes. De anderen die er zo ontspannen en lenig uitzagen…

Nu is yoga `The way of my life ` geworden.

Als je mij als yogadocent leert kennen weet je dat mijn houdingen niet perfect zijn, zoals je vaak op plaatjes ziet. Ik streef niet naar de perfecte houdingen, maar wel naar de weg ernaartoe. Net als in het leven.
“Het gaat om de weg die we bewandelen en niet om het eindpunt”

Wat ik heb geleerd is om in balans te komen, mijn gedachtes tot rust te brengen en thuis te komen in mijzelf en zo mijn lijf beter te voelen. Ik ervaar meer rust, ontspanning, tevredenheid en leef meer in een bewuster zijn.
Het gevoel dat yoga mij geeft, is tegelijkertijd mijn doel tijdens lessen voor jou.

Waarom?
Omdat ik geloof in de kracht en liefde van yoga. Ik merk dat meer mensen in deze hectische tijd, kunnen profiteren van de heilzame krachten van yoga. In mijn lessen wil ik je uitnodigen om de aandacht te verleggen, van het drukke dagelijkse moeten naar de rust en kracht van jou innerlijke ´ik´. Want als je, je aandacht naar binnen keert, voel je hoe het echt met je gaat en hoe je beetje bij beetje kan loslaten om zo steeds meer in je eigen kracht terug te komen. Want deze kracht hebben we allemaal al in ons!

Door deze waarom vraag aan mijzelf te stellen, kom ik uit bij mijn hart, mijn diepste verlangen wat ik als klein meisje al voelde. Mensen helpen en de wereld een klein beetje mooier te maken!

Vergelijkbare berichten